Vakantiehuis Ziltvloed

Home Het huis Te doen Nieuws Foto's Prijzen Contact
ziltvloed

Vakantiehuis Ziltvloed

4508 AC Waterlandkerkje


Marjan Domhof

 06-41682228

 info@vakantiehuiszeeuwsekust.com


“Mooie parel in Zeeuws Vlaanderen.”

06-41682228 foto van vol terras van strandpaviljoen Puur bij strand Groede de golven van de zee bij het strand van Cadzand Bad foto van kinderen die een radslag maken bij de ondergaande zon bij strand Groede leukse stadjes als Sluis maar ook Gent en Brugge zijn dichtbij verse mosselen in Zeeuws Vlaanderen

Ziltvloed ligt in  Zeeuws Vlaanderen in het dorpje Waterlandkerkje, dichtbij de stranden van Cadzand-bad, Groede en Breskens. Uitstapjes naar de stadjes als Sluis en de chique badplaats Knokke, Gent of Brugge zijn gemakkelijk te maken, of een tochtje met het veer naar  ‘de overkant’ : Vlisssingen, Middelburg, Goes of  Domburg. Zeeuws Vlaanderen heeft voor ieder wat wils: rust, natuur, cultuur, historie, actie en feesten…  Een kleine greep uit de lmogelijkheden: mosselfeesten,  powerkiten en golfsurfen  in Cadzand, natuurgebieden zoals het Zwin, boottochtje zeehondjes spotten, vele terrassen en restaurants!  De strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend.

Waterlandkerkje ligt aan diverse fiets-en wandelroutes, zoals de Uilenspiegelroute, de Cathalijneroute en de fietsknooppunten 52 en 53. Ook zijn er kustfietsroutes, zoals de Zwinroute, de Panoramaroute of de Riante Polderroute (België). De wandeling Het Hillegonda ommetje start vanuit huis.

Kijk eens naar de Agenda & Tips voor leuke uitjes in de buurt van Ziltvloed.Landelijk, met een toefje design. Dat is Ziltvloed. Ziltvloed is een 100 jaar oud huis met  authentieke elementen zoals het granieten aanrechtblad. Het huis is een mix van brocante meubels en modern leefgemak; de combinatie van sfeer en comfort is in alle vertrekken terug te vinden.

Ziltvloed is bij uitstek een vakantiehuis om met de familie te verblijven: zowel jong als oud voelt zich thuis in dit zeer complete vakantiehuis dichtbij de Zeeuwse kust op het Zeeuws-Vlaamse platteland. Met zonnige patio tuin, speelschuur, fietsen, veel kookgerei, wifi..


ZILTVLOED, FAMILIEVAKANTIEHUIS BIJ DE ZEEUWSE KUST

Agenda en tips

ZEELAND, ZIN IN ZEE & MEER

ZEEUWS VLAANDEREN